Cele mai bune decizii – Este oare ceva greșit în a fi buni cu cei din jur? Sigur că nu, însă trebuie să ai mare grijă cum definești bunătatea, căci oamenii pot ajunge la concluzia că li se cuvine să fii astfel cu ei.

Dacă ai fost bun prea mult timp, iar cei din jur încep să te calce în picioare, trebuie să faci unele schimbări ne recomandă cei de la secretele.com.

Iată ce îți propunem!

  • Ai mai multă grijă de tine și apreciază-te mai mult

Dacă tu ești primul care se subestimează, cum crezi că te vor vedea cei din jur? Vor considera că ai o slăbiciune și fix acolo vor ataca. Nu lăsa ca cei din jur să confunde bunătatea și devotamentul tău cu altceva, altfel îți vei pierde energia și timpul cu oamenii care nu merită.

  • Nu te compara cu nimeni, ești unic

Atunci când începi să te compari cu alții, înseamnă că îți dorești ce are vecinul și, de aici la invidie nu mai este decât un pas. Încetează să te mai simți anormal, ești o persoană unică și ai propriile dorințe și țeluri în viață, nu trebuie să compari cu nimeni altcineva.

  • Învață să te cunoști

Ce îți place să faci? Care sunt țelurile tale? Ce te bucură? Ce te face să râzi? Ce gen de oameni îți plac? Poți răspunde la aceste întrebări? Dacă nu, înseamnă că nu te cunoști prea bine.

  • Uneori trebuie să spui “nu”

Încetează să mai încerci să îi mulțumești pe toți. Nu vei reuși și vei fi mai mult mâhnit, plus că ai pierdut timp prețios, iar cei din jur nu vor aprecia. Învață să mai spui și “nu”, cu toții o facem.

  • Nu accepta mai puțin decât meriți

Tu trebuie să fii pe primul loc în viața ta, așa că nu accepta nimic mai puțin decât meriți. Nu lăsa temerile să te domine și ieși din zona de confort pentru a-ți atinge idealurile.

  • Nu trebuie să îți pese ce cred alții despre tine

Oamenii au păreri de moment și și le schimbă după cum bate vântul, dacă vei pune la suflet, nu vei ajunge decât să fii anxios, neînțelegător cu tine însuți și răvășit. Fă ceea ce îți dorești, nu ai nevoie de părerea nimănui!

LASĂ UN COMENTARIU