Dacă ai peste 20 de ani şi nu ai fost întrebat/ă nici măcar o dată de o rudă sau de un prieten „Când te căsătoreşti”, te poţi considera norocos sau norocoasă.
Cu toate astea, poţi folosi unul dintre răspunsurile din lista de mai jos pentru a face persoana respectivă să regrete că a pus această întrebare:

#1. Ai un iubit/ă cumva pentru mine? Cum aş putea să mă căsătoresc fără un partener/ă.

#2. Vrei să subvenţionezi nunta? Ultima oară când am verificat un astfel de eveniment costa bani. Dacă nu ai un fond ascuns pentru mine şi îţi doreşti datele contului meu , aş vrea, te rog, să nu mă faci să mă îndatorez.

#3. Partenerul meu de viaţă şi cu mine ne-am dori ca în luna de miere să facem un tur în jurul lumii, să stăm într-un hotel luxos, să mâncăm la cele mai bune restaurante şi să ne plimbăm cu un Rolls Royce. Dacă eşti atât de amabil să ne oferi asta, vei primi datele contului nostru.

#4. Ai o casă pentru noi? Ne-ar plăcea o locuinţă de odinioară, cu patru dormitoare, cu grădină, garaj şi mansardă.

#5. E problema ta? Nu ai facturi de plătit? O afacere la care să te gândeşti?

#6. Cum a funcţionat fericirea maritală pentru tine? Dacă viaţa de om căsătorit nu a funcţionat pentru tine, nu căuta să exagerezi în privinţa altora.

#7. Cine ţi-a spus că vreau să mă căsătoresc? O relaţie fericită nu este mai puţin validă doar pentru că cei doi nu au ajuns în faţa altarului, scrie gandul.info.

LASĂ UN COMENTARIU