Indiferența este ceva neplăcut. Oamenii își doresc să fii peste tot, să fii pe val și să accepți totul așa cum este. Poate, în anumite domenii ale vieții este nevoie să o faci, dar, cu siguranță, nu în toate.

Există acele domenii în care niciodată nu ar trebui să accepți mediocritatea. Pentru anumite lucruri trebuie să lupți.

Oamenii care nu știu cum să trăiască după bunul lor plac te vor învinui de lucrurile spre care aspiri. Te-ar putea numi snoabă, egoistă, doar pentru că lupți pentru lucrurile care te fac fericită.

Dar dacă vei trăi făcându-ți mereu griji de ceea ce vor crede ceilalți despre tine, atunci vei avea o viață liniștită și foarte plictisitoare.

Dacă pasiunea față de viață sperie oamenii, lasă-i să fugă. Dacă ritmul vieții tale este mult prea mare pentru cineva, lasă-l să plece.

Viața trebuie să reflecte ceea ce iubești mai mult și ceea ce te face fericită. Și nu te teme să o spui. Dacă te comporți ca și cum nu ți-ar păsa, atunci vei primi de la viață lucrurile față de care îți este indiferent. Este foarte simplu.

Există un milion de alte lucruri pe care nu le poți controla- uită de ele. De obicei, sunt lucrurile legate de alți oameni, de ceea ce cred, simt sau fac. Nu trebuie să ai așteptări de la alți oameni, pentru că nu-i poți influența și nu poți schimba modul în care acționează.

Ceea ce poți schimba sunt doar lucrurile pe care le primești în viața ta.

Prin urmare, renunță la prietenii falși, care te folosesc doar atunci când au nevoie. Renunță la oamenii nepotriviți, care niciodată nu se țin de cuvânt și te fac să aștepți. Niciodată nu accepta o cafea de calitate proastă. Mai bine plătește în plus, dar cumpără-ți ceva cu adevărat bun.

Viața este prea scurtă pentru a-ți irosi energia pe lucrurile care te consumă. Încetează să mai fii indiferent. Concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a fi fericit.

LASĂ UN COMENTARIU