Femeia care te iubește chiar te vede perfect, pentru ea ești cel mai bun bărbat din câți există. Evident, după taică-său. Pentru ea, esti perfect fix așa cum ești tu, cu nebuniile tale de moment, cu defectele tale, cu greșelile tale pardonabile, cu faptul că nu prea te descurci cu treburile casnice, cu nemulțumirile tale nefondate sau cu punctele tale slabe.

Pentru ea, ești perfect și atunci când, uneori, după o zi obositoare la muncă (poate la fel de obositoare ca a ei), vii acasă și-ți descarci nervii pe ea. Știu că-ți ceri scuze, realizând că a fost o tâmpenie, dar mai știu că și ea te înțelege, pentru că atunci când te-a ales, a ales și ea să înfrunte momentele urâte alături de tine, mână de mână. Te înțelege pentru că și ea are zile proaste și greșește. În fapt, pricepe că amândoi sunteți la fel de oameni și la fel de supuși greșelii.

Pentru ea, ești perfect chiar dacă habar nu ai să gătești. În fond, trebuie să vă completați – ea mâncarea, tu vinul, ea șters praful, tu aspirat, iar pentru ea nu contează să le știi pe toate, ci să iei jumătatea la care te pricepi. Pentru ea, ești perfect chiar dacă ai puncte slabe, pentru că știe că fix acele puncte slabe te fac să fii om, nu un roboțel de fier.

Pentru ea, ești perfect chiar și atunci când mai greșești. Desigur, vorbesc despre greșeli pardonabile, cele care sunt inerente, căci, la fel cum am spus mai sus, suntem oameni. Îți înțelege micile ieșiri în decor și chiar dacă te ceartă, la final, te ia în brațe și te roagă ca data viitoare să ai mai multă grijă.

Pentru ea, ești perfect chiar dacă ești puțin cam slab ori puțin cam gras. Nu-i trebuie un fotomodel, ci un bărbat cu un caracter model. Nu are nevoie de un bărbat lucrat la sală, ci unul care nu a lipsit la cursurile de „cei șapte ani de acasă”. Pentru ea, este perfect bărbatul care nu se teme să-și ascundă imperfecțiunile, conștient fiind că în ochii ei el este ideal.

Ei, dacă ai acasă o femeie care te privește cu dragoste și admirație, te atinge cu atenție, îți vorbește cald și te iubește cu nebunie, nu te lăsa nici tu mai prejos. Prețuiește-o ca pe ochii tăi din cap, căci altfel s-ar putea să-i dai un picior în fund sufletului tău pereche și e dureros să o mai vrei, dar să nu poți să o mai ai. Da, e dureros, oricât te-ai încuraja tu că mai există și alte femei pe lumea asta – da, mai există și altele, dar s-ar putea ca niciuna să nu mai fie măcar cât era ea.

Iubește-o, sărut-o, ai grijă de ea, fă-o fericită la rândul tău și fiți fericiți atât timp cât destinele voastre sunt legate!

Sursă: thediaryofadam.com

LASĂ UN COMENTARIU