Învață psihologia comunicării și ajută copii din familiile social vulnerabile să meargă la școală

0
4850

Psihologia Comunicării este un program de învățare non-formală, conceput pentru captarea cunoștințelor direct de la experți.

Comunicarea este o componentă esenţială a vieţii cotidiene iar posedarea competențelor de comunicare – element important al brandului personal. Comunicarea are amprente vizibile asupra modului de interacțiune cu comunitatea, asupra carierei, a prieteniei și a relațiilor amoroase. Pentru a o stăpâni, fiecare tânăr trebuie să cunoască și să aplice un set de reguli ale comunicării verbale și non-verbale, reale și digitale.

Proiectul Psihologia Comunicării, iți oferă, la pachet, soluții despre cum să mânuiești diverse tipuri de comunicare pentru a te face auzit și respectat.

În cadrul proiectului, vei iteracționa cu experți în domeniul public speaking, dicție, comunicare prin intermediul rețelelor Facebook și Instagram, blogging etc.

Participarea la eveniment îți este indicată, dacă:
– simți că ceva nu merge în interacțiunea ta cu cei din jur;
– vrei să știi cum le reușește altora să fie speakeri adorați de multă lume;
– ești curios să știi cum poți face ca postările de pe Instagram sau de pe Facebook să adune sute, ba chiar mii de like-uri;
– vrei să știi cât de prudent trebuie să fii atunci când incepi să abordeși subiecte tabu, și cum te poți proteja de hoții de idei;
– sau pur și simplu vrei să asculți speakerii preferați și să interacționezi cu tineri, la fel de motivați ca și tine.

Speakerii și temele abortate la eveniment:


Speakerii vor face share la cunoștințele și experiența pe care o posedă, vor răspunde la întrebări și vor ajuta tinerii în soluționarea problemelor de comunicare cu care se confruntă.

Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru procurarea de rechizite şcolare pentru copii din familii social vulnerabile.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului iar pentru a procura bilete accesați pagina iTicket.md.

LASĂ UN COMENTARIU