Îmi spui că suntem doar prieteni, dar te topești de dorul meu când nu sunt în mijlocul inimii tale și mă cauți, în timp ce eu aștept cu nerăbdare să mă găsești. Crezi că suntem doar prieteni, însă nu ai renunța la ochii mei pentru alții, la brațul meu pentru altul. Spui că suntem doar simpli prieteni, dar zâmbești zâmbetului meu și plângi la plânsul meu, îmi simți mărunțișurile sufletului și le pricepi fără vorbe.

Te păcălești că suntem doar prieteni, când știm că orice capăt al lumii e doar începutul trăirilor noastre nebune, iar cerul… cerul e locul nostru bun de hoinărit. Poate că suntem cei mai buni prieteni, dar nu te-ai priceput nicicând să minți, cum nici eu nu m-am putut preface că nu văd cum vrei iubirea în timp ce tot străbați visurile mele.

Oare o să fim mereu doar prieteni, când eu înnebunesc după tine, iar tu clocotești în urma mea, când eu te țin să nu cazi, iar tu mă sprijini să nu mă dărâm? Suntem doar simpli prieteni, dar mă hrănesc cu tine și vreau mai mult din aproapele tău. Îmi spui că suntem doar prieteni, dar totuși știu că mă iubești și tu!

LASĂ UN COMENTARIU