Acest material este numai pentru doamne şi domnişoare (glumesc). Pentru că sunt multe de spus, renunţ la alte amănunte şi trecem direct la lucrurile de care se tem bărbaţii pe care femeile trebuie să le ştie.

Bărbații nu se tem de responsabilități, se tem de altceva. Bărbații au nevoie de intimitate și legătură emoțională, uneori mai mult decât femeile. Pentru toți cei din jur ei trebuie să fie un exemplu de bărbăție și să-și inhibe emoțiile, de asta partenerele lor uneori sunt sigură sursă de a-și demonstra sensibilitatea. Deși bărbații se îndrăgostesc mai rar, aceștia se atașează mai puternic decât femeile. Ei au nevoie de timp pentru a-și acoperi rănile.

Deseori femeile cred că partenerul lor este omul cu care într-un final se vor căsători. Dar nu întotdeauna un bărbat gândește la fel. Uneori te înșeli, crezând că el are probleme cu responsabilitatea. El pur și simplu nu te iubește atât de mult, ca să facă următorul pas.

Dacă simți reciprocitate în emoții, dar totuşi între voi nimic serios nu a fost, atunci e un semn că partenerul nu a fost suficient de matur. Probabil l-a înșelat fosta și se temea să se îndrăgostească din nou. Sau credea că nu-l dorești alături atât de mult. Sau nu înțelegea că el este sursa instabilității.

Bărbații se tem c-ar putea să piardă libertatea, mai ales când încerci să-l transformi în singura sursă de fericire. Bărbații se tem să se oprească, să nu mai „vâneze” potențiale partenere. Ei se tem să înţeleagă că omul de alături nu este ideal sau că nu simt pentru el atât cât ar trebui să simtă. Intimitatea este complicată, iar bărbații se tem de scheletele, pe care tu cu siguranță le-ai ascuns. Bărbații se tem să se implice total, de asta de multe ori vor păstra anumite rezerve față de partenere.

Ei așteaptă femeia care să fie suficient de bună, dar niciodată nu o întâlnesc. Ei speră să umple golul din suflet cu emoția unei femei. Dar asta nu se întâmplă, pentru că singurul om care este capabil să umple acel gol este el însuși.

Trebuie să vrei să fii alături de un bărbat, nu de un băiat. Bărbatul este responsabil și gata să respecte și să aibă grijă de dragostea dintre voi. Trebuie să nu-ți fie teamă să asculți, să susții, să știi despre fricile lui. Atunci vei putea să te apropii mai mult decât oricine.

Sursa: Soulpost.ru

LASĂ UN COMENTARIU