Cu toţii ne aducem aminte cu drag de momentele în care, copii fiind, la şcoală, desenam felicitări, tablouri sau făceam fotografii personalizate cu tot felul de mesaje frumoase, pe care ulterior le ofeream mamelor în dar de 8 martie. Astăzi este ziua mamelor, iar eu doresc să mă adresam în mod special mamelor de bloggeri, fără de care blogosfera nu ar fi existat.

Dincolo de toate clișeele, vă doresc tuturor relații frumoase cu părinții și un uriaș cu o umbră cel puțin la fel de impozantă ca cea a mamei mele. Dacă e cineva îndreptățit să țină cursuri despre cum să faci o fundație solidă pentru viață, ea e.

Astăzi, desenele şi felicitările de altă dată au fost înlocuite de postările cu urări frumoase de pe bloguri, așa cum o fac și eu o vai face mai jos.

,,8 Martie e Ziua Internaţională a Femeii, pe care o sărbătorim azi, una dintre cele mai îndrăgite în Republica Moldova. Şi asta nu pentru că nu am iubi şi aprecia femeile în celelalte zile ale anului, ci pentru că ne bucură acest prilej de a le mărturisi cât de mult înseamnă acestea în viaţa noastră.

Voi – mame, fiice, soţii – sunteţi cele care păstraţi viu focul din vatră, cele care daţi suflet casei şi o umpleţi de căldură. Şi voi sunteţi cele care, prin exemplul personal şi profesional, ne motivaţi să mergem înainte, spre noi realizări!

Vă dorim o primăvară plină de soare, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi! Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care v-o purtam dragile noastre femei! La mulți ani!”

La mulți ani pentru 8 martie și restul zilelor din tot anul în care e cea mai grozavă.

LASĂ UN COMENTARIU