Cursuri CISCO și Juniper – Avansează abilitățile de utilizare a Tehnologiilor Informaționale

0
1554

Trăim în era internetului, lucru care ne influențează, în mod evident, viețile. Odată cu creșterea accesului la cele mai noi oportunități economice și sociale din întreaga lume, crește constant și cererea de aptitudini în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

Programul “iNet Academy Moldova” porneşte de la ideea că organizaţiile, indiferent de nivelul la care se sunt ele, nu au resursele necesare pentru a proiecta, construi şi menţine în exploatare reţele de calculatoare, deoarece actualii specialişti nu au acces la beneficiile celor mai recente tehnologii. Astfel, iNet Academy Moldova vine să ajute persoanele interesate de domeniul reţelelor de calculatoare, împrospătându-le cunoştinţele prin tehnologii de ultimă generație.

Cursurile care vor fi predate la “iNet Academy Moldova”  au, deopotrivă, parte teoretică și parte practică, proporția acestora variind în funcție de nivelul de dificultate al cursului.

Le oferim studenților noștri laboratoare utile și inovative, fară a neglija, însă, partea teoretică, în cadrul căreia utilizăm metode moderne de predare.
Vino la evenimentul de lansare a proiectului și convinge-te de calitatea cursului Cisco și Juniper.

Proiectul “iNet Academy Moldova” va fi lansat în data de 19 februarie, la ora 18:00, în cadrul “iHUB Chișinău”, care se află la adresa: strada 31 August 1989, nr. 78.

Click AICI pentru a participa la evenimentul de lansare (intrare gratuită) și, dacă vei fi interest de proiect, în programul de instruire.

iNet Academy Moldova este un proiect destinat persoanelor care caută o instruire de calitate și care, într-un timp scurt, vă poate ajuta să vă construiți o carieră în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

LASĂ UN COMENTARIU