Comunitatea Tinerilor Ambițioși face noi recrutări în septembrie – octombrie

0
5726

Într-o societate care își pierde deseori direcția, agenții unei schimbări pozitive capătă un rol nemăsurabil. Cei care dețin această putere extraordinară sunt chiar tinerii: cei fără frică, cei cu dorința de a crește armonios, de a-și dezvolta abilitățile de lider și de a fi cei care influențează viitorul lumii în care trăiesc.

Comunitatea Tinerilor Ambițioși (CTA) facilitează toate aceste schimbări relevante. Prezent de aproape un an de zile în țară, are ca principal scop participarea activă în crearea unei stări de pace, prin investiția sa constantă în oameni, care pot astfel să își atingă potențialul maxim.

Studenții au, așadar, acces la o comunitate națională iar pe viitor și internațională, în cadrul căreia își dezvoltă abilități esențiale de lider, având posibilitatea de a aduce un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte.

Până pe data de 15 octombrie curent, ai posibilitatea de a deveni parte dintr-o organizație unde te poți dezvolta atât personal cât și profesional, într-un mediu plin de provocări menite să îți ofere noi perspective. Ai acces la conferințe naționale și internaționale, contact cu mediul de afaceri actual și susținerea unei rețele excepționale de parteneri.

Ai acces la intrumente care să te  vor ajuta să înveţi ce presupun domenii precum Finanțe și Asistență Juridică, Resurse Umane, Marketing și PR, Proiecte și Relații Externe. Tu vino cu voia bună și dorința de a crește alături de noi.

Dacă vrei să afli mai multe despre CTA, poţi găsi reprezentaţi organizației pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 61, of. 102 în cadrul ASEM, bl. A sau pe pagina oficială de Facebook.

Și nu uitați că puteți aplica până pe 15 octombrie curent pe site și ai şansa de a primi toate instrumentele ca tu să îți atingi potențialul!

LASĂ UN COMENTARIU