TOP cei mai activi bloggeri din Moldova. Uite cine sunt acestia!

0
14615

Lumea virtuală se simte tot mai mult în viaţa reală, iar cei mai activi exponenţi ai acesteia, bloggerii, sunt numiţi deja o a cincea putere în stat. De la diversele controverse politice până la evenimente din lumea sportului, din sfera gastronomiei sau din zona de fashion şi beauty, bloggerilor locali nu le scăpa nimic.

Tocmai din acest motiv, am încercat să-i găsească pe mai cunoscuţi bloggeri moldoveni, care au deja vechime şi scriu constant pe site-urile lor.

Libertatea pe care le-o oferă internetul, şi, în primul rând, cea de exprimare, este cauza principală pentru care lumea îşi face bloguri.

Uite un top al celor mai de succes bloggeri din Moldova, acestea sunt prezentaţi în ordine alfabetică iar pentru realizarea listei am ţinut cont de numărul de nr. de like-uri la pagina de facebook şi de nr. de abonaţi pe Instagram.

Informaţia a fost colectată şi prezentată în acest articol pe data de 02 mai 2017 iar dacă mai cunoaşteţi persoane care pot fi adăugate în acest top nu ezitaţi să mă contactaţi la adresa de e-mail: contact@nistorlazar.md

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU