Top 10 cele mai așteptate filme ale anului 2017

0
3764

Pentru că ne apropiem de finele anului 2016, producătorii deja au început să anunțe debutul filmelor anului 2017, care cu siguranță se vor bucura de un succes remarcabil.

Cum anul 2016 ne-a adus filme extraordinare precum: Suicide Squad, Now You See Me 2, Nerve, DeadPool, sau Tarzan, 2017 începe în forță cu o serie de filme noi dar și continuări ale filmelor din anii precedenți.

Iată câteva dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017:

  1. Resident Evil: The Final Chapter – premiera filmului va avea loc în data de 27 ianuarie 2017.
2. Fast  8 – premiera va fi în data de 14 aprilie iar producătorii preconizează că vor aduna o mulțime de oameni în cinematografe. Personal, am văzut recent toate părțile din seria ”Fast” și am fost extrem de bucuros să aflu că va apărea în curând și partea a opta.

3.Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – va avea premiera în data de 26 mai și cu siguranță va fi un real succes.

4.Fifty Shades Darker – va avea premiera în data de 10 februarie. Filmul reprezintă continuarea precedentului Fifty Shades of Grey din 2015.

5. Pitch Perfect 3

6. Chucky 7 – fiind un film al copilăriei, cred că foarte mulți sunt încântați de revenirea păpușei Cucky pe micile ecrane. Premiera filmului va fi undeva prin luna aprilie 2017.

7. Final Destination 6. Personal nu am avut niciodată răbdarea sau curiozitatea de a vedea această serie de filme, însă cu siguranță cei care l-au urmărit cu interes, vor fi mai mult decât încântați de o continuare.

8. Saw VIII – Seria de filme Saw, m-a impresionat și m-a captivat în același timp. Deci vestea continuării m-a încântat foarte mult. Dacă încă nu ați văzut toată seria, sau nu ați avut curiozitatea, vă recomand să îl urmăriți.

9.Thor Ragnarok – lansarea va avea premiera în data de 28 iulie 2017.

10.Annabelle 2. Pentru iubitorii de filme horror, Annabelle revine cu partea a doua pe data de 19 mai 2017.

Pentru că deja v-am dat câteva vești grozave și sunteți nerăbdători să apară filmele voastre preferate, vă doresc vizionare plăcută!

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU