Sistem avansat de irigare orală Aquapick, o idee de cadou ce se potrivește oricărei persoane

0
1860

Nu lăsă pe mâine bradul pe care-l poți face azi și cadourile pe care le poți procura la super oferte. Ne dorim ca acestea să fie originale și să reflecte grija pe care le-o purtăm celor dragi zi de zi. Adevăratele bucurii nu sunt atunci când dăruim ceva, dar atunci când știm că un cadou poate fi utilizat de toți membrii unei familii.

Suntem deja la al doilea produs al brandului Aquapick și am făcut un upgrade pentru că aveam modelul Aquapick Cordless – AQ-230, însă odată cu extinderea familiei a apărut necesitatea unui model cu rezervor mai mare și mai multe capete de schimb. Utilizăm deja de câteva săptămâni modelul Aquapick INDISPENSABIL – AQ 300 și ne place pentru că are o capacitate a rezervorului mai mare și că ne putem diferenția foarte ușor capetele individuale cu care sosește.

Am început a utiliza  primul dus bucal – tot de la Aquapick – cu mai bine de un an în urmă și suntem mulțumiți de cum arată și se simt dinții noștri. Datorită celor 4 capete detașabile, irigatorul poate fi utilizat de toți membrii unei familii, fiind o investiție inteligentă. Jetul de apă curăță în profunzime resturile alimentare, masează gingiile, lăsând cavitatea bucală curată și igienizată.

Considerăm că raportul calitate – nr. de utilizatori – preț este foarte bun, iar produsul vă rămâne cu siguranță în familie timp de mai mulți ani.

Cumpărând ACUM un duș bucal de la Aquapick Moldova și puteți beneficia absolut GRATUIT de un detartraj la una dintre cele mai bune clinici stomatologice din țară.

Pentru a fi originari la cadouri, dăruind sănătate sau pentru utilizare în familia dvs. puteți să comandați produsele Aquapick Moldova lăsând un mesaj pe pagina acestora de facebook; apelând la numerele de telefon:+373 22 999 038; +373 60 699 333 sau online cu livrare GRATUITĂ direct de pe site.

Sănătatea orală este începutul sănătății întregului organism!

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU