Mesaj de felicitare cu ocazia celebrării zilei profesionale a personalului didactic din sistemul de învăţământ

0
2049

Mult stimați profesori, învăţători, educatori, colegi

Ziua de 5 octombrie este o zi specială, o zi în care celebrăm întregul personal didactic din sistemul de învăţământ, o zi în care marcăm importanţa rolului pe care îl are fiecare dintre Dumneavoastră.

În mileniul nostru grăbit, multe nu reuşim să le facem, dar găsim timp să recunoaştem că trăim într-o ţară cu dascăli minunaţi, unde responsabilitatea, vocaţia, respectul, dragostea şi corectitudinea pentru copii și/sau tineri e cartea lor de vizită.

Cu această ocazie permiteți-mi să Vă adresez sincere și cordiale mulţumiri Dumneavoastră şi tuturor lucrătorilor din învăţământ pentru efortul calificat şi plin de abnegaţie depus la sporirea nivelului de educație a tinerei generații. Vă doresc sănătate şi prosperitate, optimism şi noi realizări fructuoase, munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoaşterea socială, să găsiţi continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generaţii, dornice de a se conforma realităţilor timpului.

În numele Senatului Studenţesc al ASEM, A.O. Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi şi al meu personal, vă exprim sincere sentimente de gratitudine pentru munca Dumneavoastră nobilă. Vă urez sănătate şi putere, cât mai multe succese în plan personal şi profesional. Vă îndemn să construiţi în continuare marile performanţe ale celor mici sau tineri.

La mulţi ani tuturor celor care purtaţi în suflet grijă dăruirii luminii viitorului unei naţiuni.

Cu respect, Nistor LAZAR,
Preşedintele Senatului Studenţesc al ASEM,
Preşedintele, A.O. Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi

 

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU