Maimuţa care îţi aduce clienţi şi te face cunoscut. Vezi despre ce este forma în acest material

0
2682

Astăzi vom vorbi în acest articol despre afaceri şi tineri antreprenori care doresc să se realizeze pe plan profesional şi personal acasă în Moldova.

I-am cunoscut pe acești băieți încă până la lansarea lor în afaceri, însă din start știam că vor ajunge departe. Silviu și Alexandru (ambii Ceban… nu, nu-s frați) stau la baza unui proiect cu nume nostim dar cu un potențial de anvergură internațională – compania de marketing digital Monkey.

Această tânără echipă își propune să aducă companiile din umbră la lumina publicului larg și, desigur, la vânzări mari.

La acest obiectiv, ei ajung prin intermediul diferitor strategii ce implică reclame în rețelele sociale precum și în motoarele de căutare, elaborarea paginilor web și asigurarea unei prezențe constante a companiilor în spațiul online.

Startul activității lor a fost dat odată cu victoria în cadrul Business Lab, proiect ce susține inițiativa antreprenorială a tinerilor ASEM. Prin acordarea asistenței în parcurgerea traseului de la o IDEE către AFACEREA viabilă.

În prezent ei lucrează intens la dezvoltarea afacerii și la sporirea notorietății proaspeților lor clienți. Bănuiesc că cei din urmă, cu siguranță, se vor bucura de rezultatele conlucrării cu acești tineri talentați și profesioniști.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa pagină web: www.monkey.md sau să-i contactați la telefonul: +373 76 076 114.

Spre final îmi rămâne doar să urez echipei Monkey mult succes şi rezultate financiare cu zeci de zerouri!

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU