(foto) Drapelul de la Arcul de Triumf, găsit „îngropat” în zăpadă

0
2643

Tricolorul de sub Arcul de Triumf din Chișinău lipsește! Nu se ştie exact de ce acesta nu este arborat sub Arcul de Triumf din Chișinău dar șade aruncat jos acoperit de zăpadă!

Toţi mergeau prin preajma era și posibilitatea să te împiedici de la trosul care fixa tricolorul dar nimeni nu se întreba de ce acesta lipseşte.

Mai în glumă mai în serios am ridicat tricolorul de jos l-am fixat pe gardul de la orăşelul Orange iar apoi am apelat 902 (era ora 21:49). Mă bucur că apelând echipa a venit foarte repede maxim 5 minute iar concomitent au făcut legătura şi cu cei de la Primăria Municipiului Chişinău.

Poliţia s-a apropiat însă cei de la primărie NU, aşa ca poliţia a plecat! Discutând cu acestea iar mai apoi cu un tânăr din serviciu pază al Agenţiei de Pază ,,Prosecutor” am aflat următoarele versiuni ce s-ar putut întâmpla cu tricolorul ca acesta să ajungă jos:

1. Cei de la MAI, discutând între noi spuneau că tricolorul este jos din dimineaţa zilei de ieri, 08.01.2017 după ce o maşină de deszăpezire a trotuarelor din Chişinău l-ar fi aninat şi doborât la pământ iar ulterior la lăsat aşa.
2. Tânărul din serviciul de pază, spunea că acesta căzuse de mai înainte ca maşina de deszăpezire a trotuarelor să treacă, iar când a trecut l-ar fi acoperit de zăpadă.

Am aşteptat ca să se apropie cineva din persoane pentru a soluţiona problemă însă fără succes iar ca urmare a fost dat peste gardul din spatele scenei de lângă Arca de Triumf ca să nu dispară.

Dacă ar fi să ne reamintim acesta nu este primul caz când tricolorul arborat sub Arcul de Triumf este scos. Anterior, acesta a fost furat de un grup de tineri.

 

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU