(foto) Branding personal marca Nistor Lazar lansat acum – în ascensiune profesională

0
3368

Într-o lume în care noile cărţi de vizită sunt căutările pe Google şi notorietatea, iar rețeaua de contacte profesionale valorează deseori mai mult decât diploma din facultate, brandingul personal ar trebui să fie o preocupare de bază a oricărui tânăr.

Brandingul personal devine astfel nu un lux rezervat doar directorilor şi antreprenorilor, ci o necesitate specifică oricărui om ce îşi doreşte să fie găsit, recunoscut şi remunerat pentru ce ştie să facă cel mai bine.

Deci, dacă logo-ul este primul instrument de promovare din cadrul branding-ului personal mi-am propus să am și eu unul care să mă reprezinte.

Consider că este frumos ca un tânăr să aibă un logo al său, or în zilele noastre creația devine un produs pentru consum. Poate sună dur, dar asta este realitatea în care trăim, ne conformăm frumos, astfel încât să nu distrugem esența materiei.

Am realizat logo-ul Nistor Lazar împreună cu Stas Zaldea care este coordonatorul proiectului de prestări servicii și design grafic în domeniul publicității – sketch.md și care lucrează profesionist, operativ și cu dăruire. În timpul lucrului se interesează de toate detaliile care influențează la elaborarea produsului. De asemenea se străduie că clientul să înțeleagă importanța acestor detalii, deoarece în ele se ascunde cheia de succes a produsului elaborat și promovat ulterior.

Misiunea mea și a celor ce le voi scri pe blogul personal este să îi inspir pe tinerii să iasă de pe ,,pilot automat”, să fie cu un pas înainte ca să-şi conştientizeze punctele forte şi să înveţe să se pună în evidenţă într-un mod atrăgător şi autentic.

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi vrei să rămânem conectaţi, îţi reamintesc că mă găseşti şi pe pagina de facebook Nistor Lazar.

Cu drag, din ce în ce mai bine,

Nistor Lazar

 

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU