Eu am întrebat, ea a spus „DA”

0
15295

Sincer, nu știu cum să încep. E un lucru nou pentru mine. De obicei, cuvintele sunt prietenele mele, dar de data asta s-au blocat.

Cauza blocajului e tocmai inelușul care a răsărit pe degetul EI aseară. E ușor să vă povestesc despre proiecte sociale și tutoriale, dar când vine vorba de ceva atât de personal mi se impleticesc degetele pe tastatură.

Totuși.

În sânul naturii, sub cerul liber, la apus de soare, la înălțime, acolo unde dragostea planează în aer EA a răspuns DA. Din acest moment încep un nou capitol în viață mea, alături de femeia care mă face fericit.

Am mai discutat din când în când câte ceva despre o viitoare nuntă, dar totul vag și lăsat departe. Nu am dat mare atenție. Am așteptat să decurgă de la sine și așa s-a și întâmplat. Nu a fost nimic pompos, doar the one knee thing. Nici nu se putea altfel, hehe!

Îți mulțumesc pentru această aventură extraordinară în care viața și eu însămi au atins niște vârfuri pe care nici nu le credeam posibile!

Spre  final un el și-o ea care s-au găsit întâmplător dar care s-a transformat în cea mai premeditată întâlnire. Care a făcut-o pe ea norocoasă și pe el fericit.

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU