E vremea cuvintelor simple: Felicitare de Paşte pentru voi toţi…

0
1859

Dragi colegi, prieteni, 

Paştele este unul dintre cele câteva momente din an când ne oprim puţin din agitaţia vieţii de zi cu zi şi ne privim sufletele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră pe care o merită toți creștinii și generațiile de azi și de mâine.

Ne amintim şi medităm la cuvinte precum: credinţă, speranţă, lumină, iertare, încredere, răbdare. Ne gândim la un sens al vieţii şi la un nou început. Ne propunem să fim mai buni şi mai îngăduitori cu semenii noştri. Să le acordăm mai multă atenţie. Să le umplem viaţa de bucurie şi să-i sprijinim ca să-şi îndeplinească dorinţele.

Fie că Sfânta Sărbătoare a Paştelui să vă aducă vouă şi celor dragi sănătate, pace şi linişte, să vă lumineze sufletul şi viaţa, ocrotindu-vă casele, iar în noaptea divină a Învierii să ne aducă puteri pentru a ierta și a cere iertare, pentru a alunga gândurile triste și a le aduna pe cele optimiste.

Și fiindcă cel mai probabil nu voi mai petrece prea mult timp prin blogosferă zilele ce vin, vă doresc tuturor să petreceți un Paște fericit alături de cei dragi vouă, să fiți sănătoși și voioși și să ne citim cu bine în continuare!
Vă îmbrățișez cu drag!

LASĂ UN COMENTARIU