Ajută 10 familii de bătrâni aflați în dificultate cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă

0
1363

După ce au lucrat toată viața, în speranța că asta va conta la bătrânețe, au ajuns la limita supraviețuirii. Vorbim de pensionarii din țara noastră, care din cauza prețurilor mari și alocațiilor sociale mici, trăiesc într-o sărăcie pe care nu și-o imaginau în tinerețe.

Multor bâtrâni din țară, pensiile mici le ajung doar pentru facturi, iar pentru alimente și medicamente sunt nevoiți să economisească din bănuții care le mai rămân.

Împreună cu Centrul de Informare și Resurse ”PRO BONO” și Fundația „Youth Development for Innovation”, te provocăm să accesezi platforma de crowdfunding: www.sprijina.md și să susții campania: ”Ajută 10 familii de bătrâni aflați în dificultate cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă!

Ne dorim să facem fericite 10 familii de bătrâni din localitățile Tohatin (mun. Chișinău) și Chițcanii Vechi (raionul Telenești), care sunt singuri, neputincioși, lipsiți de grija copiiilor lor, cu pensii foarte mici, prin ai ajuta cu lemne de foc și cu pachete de alimente.

Campania se va desfășura în perioada 22 octombrie – 28 decembrie și sperăm cu ajutorul oamenilor buni, să colectăm suma de 70 000 lei sau de 3 600 de euro ca să aducem o rază de speranță și un zâmbet pe fețele peste care au trecut anii.

Lemnele vor fi aduse tăiate si vor fi depozitate de către voluntarii noștri.

Mulțumim Asociației moldovenilor din Italia ”AssoMoldave” (Ala Perju din Germania și Tatiana Nogailic din Roma), pentru cele 25 de pachete cu produse alimentare (care includ: paste făinoase, făină de mălai, orez, mazăre și zahăr fiecare câte 1 kg), care urmează să ajungă la beneficiarii proiectului: ”Ajută un bătrân să zâmbească”.

La finalul campaniei, vom reveni aici cu un raport scris, galerie foto și materiale video cu mesajul de mulțumire din partea beneficiarilor.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de email: info@sprijina.md, sau la telefonul +373 69 330 054; +373 69 531 061.

Puținul nostru e speranța lor de mâine. Pentru că ne pasă de cei de acasă.

Distribuiți

LASĂ UN COMENTARIU