7 evenimente ale lunii IUNIE la care neapărat trebuie să ajungi

0
2325

Se spune că iunie e luna evenimentelor. Și de ani de zile, luna aceasta a fost plină întotdeauna de festivaluri, târguri, conferințe, concerte și tot felul de evenimente menite să aducă oamenii la un loc. Unele, din păcate, nu se mai fac, altele s-au mutat pe alte luni mai libere și au făcut loc fie unora noi, fie altora cu tradiție.

Azi vă fac o listă cu câteva dintre evenimentele la care puteți participa în luna iunie și vă îndemn să adăugați cu încredere acele evenimente pe care voi le știți și pe care nu le regăsiți mai jos!

14 iunie: Copilăria altfel cu Domnița: o zi la țară;
14 iunie: Moto-Festivalul – Dacii Liberi;
15 iunie: DescOPERĂ – Open Air Classical Music Festival 2019;
21 iunie: De vorba cu Emma;
23 iunie: Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare;
27 iunie: RoofOffline 2019 Punct. Şi de la capăt.;
29 iunie: O seara in parc 2019;

Nu uitați nici de programul de la sălile de teatru, la care vă îndemn să mergeți cât mai des și nici la concertele din luna iunie. Chiar aștept să-mi spuneți la ce piese de teatru alegeți să mergeți și ce artiști veți asculta.

Bineînțeles, după iunie ne pregătim de iulie, când vor avea loc alte trei evenimente foarte dragi mie: Fosfor Electronic Music Festival 2019; IA MANIA Festival 2019; Inspiration Forum 2019, despre care vom povesti la momentul potrivit. Până în iulie, hai să ne bucurăm de un iunie perfect cu evenimente faine care curg unul după altul!

Ei, voi ce evenimente mai recomandați luna aceasta?

LASĂ UN COMENTARIU